Jdi na obsah Jdi na menu

Eva Burešová

25. 7. 2022

slunecna-uvodni-znelka-3.jpgPoprvé jsem Evičku Burešovou zaznamenala při upoutávce na příchozí televizní seriál " Slunečná "Odkaz: Slunečná - Úvodní znělka - Bing video

Do té doby jsem netušila, že existuje. O našich televizních seriálech jsem dlouho zrovna neměla to nejlepší mínění, a proto jsem se o ně ani nezajímala.

Na celé seriálové upoutávce mne upoutala písnička, Evy hlasový potenciál a zajímavý široký úsměv, hlavně její zvláštní přednesová mimika v obličeji. Nemohla jsem z ní spustit oči a kdykoliv jsem znělku zaslechla v televizi, běžela jsem se na ní podívat.slunecna-1.jpg

 

Říkala jsem si sakra, kdo to je a na seriál jsem byla hodně zvědavá, nebyla jsem sama, jak se později ukázalo. Seriál se mi moc líbil. I když v něm byly pasáže, které mne dokázaly zvednout ze židle a někdy tak vytočit, že jsem se chtěla přestat na seriál dívat. V seriálu byla Eva úžasná tím, že byla přirozená, taková jaká je a dokázala se do ztvárněné osoby vložit celým svým potenciálem, přesně tak, jako v seriálu ZOO, ale to už je jiné téma.

eva-buresova-u-krause--jako-lp.jpgMám ve zvyku, když mne nějaká osoba zaujme, o dané osobě získat veškerá možná infa na internetu, takzvaně hovorově “vyguglit”. A další na co jsem na internetu narazila, bylo video Evy v pořadu Jana Krause, kde zpívá píseň LP “ Lost on You” viz odkaz dole. To co se na videu odehrává, mne dostalo do němého úžasu.

Odkaz: Píseň Lost on You, zpěv Eva Burešová - Show Jana Krause 12. 12. 2018 - Bing video

 

To děvče má v sobě neuvěřitelný potenciál, a myslím si, že ani ona sama netuší, jaký! Jedním slovem, je prostě úžasná! Její přirozenost a cit pro hudbu je výjimečný. A to je teprve na začátku.

Další krásné video je její začátek na : Lucka Bílá už tenkrát věděla, koho má před sebou.

eva-buresova-cesko-slovensko-ma-talen-rok-2011.-4.jpg

Odkaz: Eva Burešová | Česko Slovensko má talent 2011 - Bing video

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář